Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Navigáció
· Fõoldal
· Kapcsolat
· Partnerek
Támogass!
Megosztás
Üdvözlet

Kaland Játék Kockázat Online

Ahol a Főhős Te vagy!

Jelenleg 3 játek jászható online:
- Halállabirintus
- A Gyíkkirály szigete
- Az országút harcosa

Jó szórakozást!

Az ingyenesség jó!
HírekHatalmas változás történt: a játék mostantól ingyenes! Nincs többé kredit, nincs többé sms, csak a felhőtlen szórakozás! Játszatok ameddig bírjátok szusszal!
A másik, eléggé feltúnő, változás a reklámok számának jelentős csökkenése! Tisztább, barátságosabb lett így az oldal.
Új cím a facebook-on
HírekElértük a kellő számú lájkolót, így mostantól az oldal facebook profilja a http://www.facebook.com/kalandjatekkockazat címen érhető el!
Ingyenes évvége
HírekÚgy bizony! December 24-én 0-órától kezdve ingyen játszhattok az oldalon Az akció belenyúlik az új évbe is, egészen január 1 éjfélig tart. Gyertek játszani!
A rajzverseny lezárult
GrafikaVégetért a szinezőverseny, az egyetlen induló remek munkát végzett, köszönöm neki, képei pedig bekerültek a Gyíkkirály szigete játékba. Barbara jutalma 15 kredit.
Újabb háttérinfó
HírekEzúttal a Halállabirintus építésének, és kiagyalójának történetéről tettem fel egy kis tudományos morzsát. Ha úgy gondolod meg van benned ami a szadista Sukumvit báró szörnyűséges labirintusának legyőzéséhez kell, bátran vágj bele a kalandba!
A háttércikk ide kattintva olvasható
Egy kis háttérinfó
HírekFeltettem egy leírást a félelmetes Gyíkemberekről, akik hamarosan egész Allansia kontinensét megpróbálhatják igába hajtani. Tájékozódj róluk, ismerd meg őket, hogy hatékonyan léphess fel ellenük! És ha már úgy érzed tudod mire számíthatsz vágj neki bátran a Gyíkkirály szigetének...
A leírásért ide kattints!
Rajzverseny
GrafikaPontosabban kiszinezőverseny. Tehát az oldal kiszinezőversenyt hirdet az Országút harcosa, és a Gyíkkirály szigete játékokhoz! A legjobb munkák felkerülnek az oldalra a játékok illustrációjaként, valamint minden nyertes kép után 5 kredit a szinező jutalma! A fekete-fehér képek letölthetőek a következő linkekről:

Gyíkkirály szigete | Országút harcosa

A kiszinezett képeket töltsd fel egy tetszőleges tárhelyre és a rámutató linket valamint a felhasználóneved küld el a rajzverseny kukac kalandjatekkockazat.com címre (ezen a címen minden másfajta levél azonnal törlésre kerül)
A verseny június 30-ig tart!
Új év
HírekA szavazás ezennel lezárult, a nyertes a Káosz fellegvára! A munka megkezdődik, a játék hamarosan érkezik.
Ezenkívűl drasztikusan megemeltem az sms-enként vásárolható kreditek számát.
Szavazás
HírekA szavazás már csak másfél hétig él, január 14-én lezárom, és elkezdem feldolgozni a nyertes játékot. Ha még nem szavaztál itt az ideje, a Te szavad is számít!
Karácsonyi akció
HírekKarácsonykor, azaz dec 24. 0 órától dec 26 23:59-ig a játék ingyenes lesz! Gyertek játszani, és hívjátok a haverokat is!
Nincs megállás
HírekBár a felszínen nem mindig látszik, az oldal fejlődése töretlen. De a folytatásba már ti is beleszólhattok! Kitettem egy szavazást, döntsétek el ti, melyik legyen a következő játék amit online szeretnétek játszani!